K.P. Kaffe & Te

Kordilgade 33
DK-4400 Kalundborg
Tlf. +45 59 52 33 05
CVR. 28402376

E-mail: kpkaffe@mail.dk

Claus Meyer

Meyers lækkerier - fremstillet af råvarer i særklasse

 

Hos k.P. Kaffe har vi et bredt udvalg af Claus Meyers produkter, som udmærker sig ved at være af skyhøj kvalitet.

 

 

Meyers marmelader er kogt med rørsukker og de indeholder oftest 60 % frugt. Sort og oprindelse er frivilligt deklareret. Der er tilsat frisk citronsaft efter kogning for at fremme aromaerne og holde sukkeret i skak.

Marmeladerne anvendes naturligt på ristet brød med smør, til pandekager, vafler og æbleskiver. De er gode til at parfumere dessertcremer og is, og er vidunderlige i syrnede mælkeprodukter.

 

 

 

 

 

Meyers frugteddiker har samme syre-sødme balance, som man kender fra den italienske Balsamico fra Modena, og er i princippet fremstillet på samme måde, ved at blande sur eddike og sød inddampet frugtsaft.

Meyers eddiker er så afdæmpede i smagen, at de kan bruges i saftevand og frugtdesserter. De er fortrinlige i vinaigrettes, og kommer særligt til deres ret i saucer, supper og wokretter, hvor de tilfører friskhed og struktur.

 

 

 

 

Claus Meyer har siden 1996 gentagne gange besøgt Andalusien i Spanien for at smage på olier og sherry. Overbevist om kvaliteten i områdets olier påbegyndte han i efteråret 2000 sin egen import af ekstra jomfruoliven olie fra Jaen.


Kendetegnende for denne olie er en delikat duft med noter af mandler. Smagen er temperamentsfuld, letbitter med både 'grønne' og frugtagtige elementer.

 

 

 

 

www.clausmeyer.dk kan du læse meget mere om Meyers produkter.

 

Opdateret 03-12-2016 16:21:41