K.P. Kaffe & Te

Kordilgade 33
DK-4400 Kalundborg
Tlf. +45 59 52 33 05
CVR. 28402376

E-mail: kpkaffe@mail.dk

Valrhona

Valrhona - verdens bedste chokolade.

 

Ægte fransk chokolade hvor kakaosmøret er bevaret hvilket gør chokoladen lækker, fyldig og mættende.          

 

Valrhonas eksklusive chokoladefilosofi har hovedsageligt tre forhold som drejningspunkt.

  • Den minutiøse udvælgelse af de mest udsøgte kakaobønner i det Caribiske øhav og det Indiske Ocean. Valrhona henter de mest aromatiske kakaobønner, fortrinsvis Criollo og Trinitario sorterne, direkte på plantager i kakaobæltet fra Caribien til Java i Indonesien.
  • Det usædvanligt høje kakaoindhold i samtlige chokolader.
  • Chokoladens forarbejdning. - En traditionel fremstillingsmetode med ristning ved lav varme af små partier tilpasset hver enkelt sort, en ekstrem fin valsning, brug af ægte vanille samt en lang og skånsom conchering af chokoladen.

 

 

Valrhona chokoladens unikke kvalitet afhænger af minutiøst udvalg af kakaobønner direkte på udvalgte plantager af egne folk. De udvalgte plantager bruger hverken sprøjtemidler eller pesticider. Når bønnerne er soltørret, bliver de transporteret til Tain-l'Hermitage i Frankrig, hvor de bruges til chokoladeproduktion i utallige former.

Valrhona bliver i dag opfattet som verdens bedste chokolade.

 

 

 

Opdateret 23-01-2015 11:48:21